Međunarodni susreti dijaliziranih i transplantiranih – Zlatibor 2015.

Svjetski dan bubrega 15.03.2015. – manifestacija Sarajevo
15. ožujka 2015.
6. međunarodni susreti dijaliziranih i transplantiranih – Vitez 2015
1. lipnja 2015.
Prikaži sve

Međunarodni susreti dijaliziranih i transplantiranih – Zlatibor 2015.

Udruženje dijaliziranih  i transplantiranih bolesnika SBK/KSB na PRVIM MEĐUNARODNIM  SUSRETIMA TRANSPLANTIRANIH I DIJALIZIRANIH BOLESNIKA  „ZLATIBOR 2015“ U  SRBIJI

U periodu od 27. do 31.03.2015. organizirani su prvi Međunarodni susreti na Zlatiboru u Srbiji. Predstavnici naše udruge u svojstvu predstavnik Udruženja dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Federacije BiH  sudjelovali su na ovim izuzetno zanimljivim susretima.

Ovi susreti su bili prilika da dosta toga novog naučimo, obzirom na njihov edukativno – informativni sadržaj. Također, nisu izostala ni sportska natjecanja u više disciplina. Naši članovi i raznim sportovima su osvojili 10-ak medalja i tako osvojili ukupno treće mjesto od 8 država iz regije,  koliko ih je sudjelovalo na ovim susretima. Stekli nova iskustva, upoznali  nove prijatelje i povezali se sa pacijentima i njihovim udrugama iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Rumunjske i Mađarske.

Nakon završetka ovih susreta u Srbiji svi sudionici su potvrdili svoj dolazak u Vitez na IV Međunarodne susrete dijaliziranih i transplantiranih „VITEZ 2015“ koji će se održati potkraj 5. mjeseca.