DONORSKA MREŽA BiH –REVITALIZACIJA!!!

1. Međunarodni susreti D&T
3. travnja 2017.
Parlament F BiH Javna rasprava o ZAKONU
8. svibnja 2017.
Prikaži sve

DONORSKA MREŽA BiH –REVITALIZACIJA!!!

Banja Vručica , 09.04.2017.

DONORSKA MREŽA BiH –REVITALIZACIJA!!!

Početak jedne nove priče i nova nada za sve pacijente koji čekaju na transplantaciju.

Jako dobra vijest za sve pacijente koji čekaju na transplantaciju organa. Naime, danas je u Hotelu Kardijal u Banji Vručici kod Teslića održana Skupština Donorske Mreže BiH koja je zamrzla svoj rad prije nekoliko godina. Kao Udruga već dugo govorimo i stalno ponavljamo da je za povećanje broja transplantacija u BiH, između ostalog,neophodna revitalizacija DM BiH.

To se danas napokon dogodilo pa se nadamo da će novi predsjednik DM BiH čim prije sazvati novi sastanak i Skupštine i novog Upravnog odbora kako bi Mreža počela da radi u punom kapacitetu. Hvala dsadašnjoj presjednici DM dr.Jasminki Mujkanović koja je svojim dolaskom dala punu podrsku za rad novog rukovodstva mreže ali se i sama stavila na raspolaganje i obećala pomoći koliko joj to njene obaveze i mogućnosti budu dozvoljavale.

Posebno se želim zahvalti ljudima iz marketinske agencije PRIME COMMUNICATIONS i g.Draganu Mocevicu koji su pripremili plan i program kampanje. Sve podsjeća na sretan početak i jos snažniju podršku transplantacijskom programu koji nema alternativu…bar se nadamo!